Αντώνης Ρέμος-Έγγραφο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ: «Ψευδής η φήμη για τον Ηρακλή»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Έγγραφο για την κατηγορία της μη καταβολής χρεών φέρεται πως κατέθεσαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Αντώνη ΡέμοΌπως αποκάλυψε ο ένας εκ των δικηγόρων του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η φήμη ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει καταβάλει ποσά στον Ηρακλή είναι ψευδής, κάτι που αποδεικνύεται από σχετικό έγγραφο της ΑΑΔΕ.

 «Υπάρχει επίσημο έγγραφο από την ΑΑΔΕ, έρχεται η άλλη Αρχή, που καταπολεμά το μαύρο χρήμα και με δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης, που λέει ότι εμείς είμαστε η πηγή, λέει ψέματα βάρβαρα σε βάρος του κυρίου Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Αυτός ο πολίτης λοιπόν, πώς να αισθανθεί, όταν οι ανεξάρτητες αρχές μας πληροφορούν για καινούργια ψέματα, τα οποία με ντοκουμέντα αποδεικνύονται;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημητρακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι έχει πληρώσει ουσιαστικά την Εφορία για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή...

Παράλληλα, μιλώντας στους «Δεκατιανούς», ο δικηγόρος ανέφερε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση κατά το στάδιο αυτό και σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει ποινική δίωξη.  

 «Δεν φοβάμαι ειλικρινά σας μιλάω να σας πω αυτά που πιστεύω. Δεν είμαι δικηγόρος που κρύβομαι. Από κει και πέρα, αυτό που λέω. Υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν εφημερίδες, υπάρχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που διαβάζουν το πόρισμα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Ρέμος. Εγώ δεν το ξέρω. Ο Αντώνης Ρέμος δεν το ξέρει. Ο συνάδελφός μου Στάθης Μπακάλης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση από παλιά σε φορολογικό επίπεδο, δεν το ξέρει. Όταν πάρουμε το πόρισμα και θα ζητήσουμε το πόρισμα επισήμως τη Δευτέρα από την εισαγγελική αρχή, γιατί εκεί έχει διαβιβαστεί, θα δημοσιοποιήσουμε και την υπεράσπιση», εκτίμησε.

Όπως υποστήριξε, για να μπορέσει να υπάρξει ποινική δίωξη, θα πρέπει να υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις. 

«Αυτή η διαρροή είναι που τον προσέβαλε ως άνθρωπο, διότι από εκείνη τη στιγμή και πέρα το διαδίκτυο δικαίως τον κατακρεουργεί. Γιατί ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Αντώνη του Ρέμου, αν δήλωνε στην πενταετία 50.000 ευρώ, πράγματι είναι προκλητικό.

[...] Τις χιλιάδες ευρώ που πληρώνει η εφορία, ο Αντώνης Ρέμος όλα αυτά τα χρόνια, στην πενταετία και πιο παλιά, γιατί η πενταετία ελέγχεται τα αποκρύπτουν. Δεν μπορώ να πω τα ποσά που πληρώνει στην εφορία, γιατί ζούμε σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά και επίσης υπάρχει και ανθεί και εγκληματικότητα και μπορεί να τους στοχοποιήσουν. Σας λέω όμως ότι αυτή η διαρροή είναι το παράπονό μας. Πόλεμο δεν ξεκινάμε με τις αρχές. Πόλεμο ξεκινάμε με το ψεύδος απ' όπου και να προέρχεται», υποστήριξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.