Αντώνης Κασάπης: Ευχαριστώ για τη συνεργασία

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Ο Αντώνης Κασάπης έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Με δήλωση του επισήμανε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα. Τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση, τον φροντιστή και τους φιλάθλους για την αγάπη και τον σεβασμό που εισέπραξα. Η ομάδα στηρίχτηκε σε αρκετά παιδιά από την Ακαδημία τα οποία είχαν αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις 2 χρόνια αφού πέρσι η ομάδα δεν συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και πρόπερσι λόγω COVID.

 Παρόλη την αγωνιστική ανετοιμότητα ανταπεξήλθαν ψυχικά και πνευματικά, για αυτό και η ομάδα σε όλα ανεξαιρέτως παιχνίδια ήταν άκρως ανταγωνιστική. Ακόμα και τον άξιο πρωταθλητή Ολυμπιακό Κυμίνων, τον κόντραραν στα ίσια, δεχόμενοι σε 2 παιχνίδια ένα τέρμα, παρουσιάζοντας μια άριστη εικόνα. 

 Τα οφέλη στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγωνιστικά, είναι και η ψυχική ενδυνάμωση και σε αυτό βγήκαν πρωταθλητές. Αφήνω λοιπόν παρακαταθήκη τα παιδιά αυτά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ερασιτεχνικό αποκτάς φίλους. Και εγώ φέτος απέκτησα πολλούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.