Αντώνης Φώτσης: Συνεχίζει στα 43 του για άλλη μια χρονιά στα παρκέ

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ο «Μπάτμαν» είναι εδώ και συνεχίζει ακάθεκτος στα 43 του χρόνια στο αγαπημένο του μπάσκετ για άλλη μια σεζόν!

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Φώτση που για άλλη μια χρονιά διαψεύδει πως ήρθε το μπασκετικό του «τέλος».

Η καριέρα του μεγάλη και πλούσια. Ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό και εκεί φαίνεται πως θα τελειώσει. Όχι όμως φέτος!

Ο Αντώνης Φώτσης συνεχίζει ενεργά στο μπάσκετ, στα 43 του χρόνια, καθώς για άλλη μια σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ηλυσιακού. Ο υψηλόσωμος (2,09) πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Μέμφις Γκριζλις, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντινάμο Μόσχας και Ολίμπια Μιλάνο εκτός από την ομάδα που ξεκίνησε και κατά τα φαινόμενα θα κλείσει την καριέρα του, τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Νίκου Ρουμελιώτη που ηγείται της μπασκετικής επιτροπής του Ηλυσιακού:

«Όταν έχεις την ευλογία να διαθέτεις σαν μέλος, στην μπασκετικη σου οικογένεια, ένα αθλητή σαν τον Αντώνη Φωτση, το λιγότερο που θα πρέπει να νοιώθεις είναι ευγνωμοσύνη. Έναν αθλητή "γεμάτο και πλήρη" απ όλα, που έρχεται να παίξει για την ομάδα της γειτονιάς του, για την ομάδα της καρδιάς του, για την ομαδα που τον κάνει ευτυχισμένο...τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ μας!! Έναν αθλητή που γεμίζει τα γήπεδα εντός και εκτός, αποτελεί πρότυπο για τους νεότερους με όλα αυτά που έχει καταφέρει, αλλά και πάνω από όλα, σε μια εποχή που το μπασκετικό ήθος παρουσιάζει έλλειμμα, για το ΗΘΟΣ του σαν παίκτης και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ..!! Ακόμα ένας χρόνος παρέα ΦΙΛΕ μου Αντώνη και όπου βγει..!!!.

Σ ευχαριστώ εγώ και όλη η γειτονιά σου..!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.