Αντωνίου για τον χαμό του Μιχαηλίδη: «Ανιδιοτελής, το πρόσωπό του έλαμπε όταν μιλούσε για τη Νέα Μεσημβρία»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο Χρήστος Αντωνίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον χαμό του πρώην διοικητικού στελέχους του ΠΑΟΚ και φίλου του, Γιώργου Μιχαηλίδη.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία, από τύχη βρέθηκα στην κηδεία. Μπήκα στο χωριό μου λίγο πριν το μεσημέρι και τα χαράματα είχαμε την απώλεια. Έγινε γρήγορα και δεν ενημερωθήκαμε, παραλίγο να μην βρεθώ και εγώ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τη σχέση του Γιώργου με τον Ζαγοράκη την ξέρετε. Ο Θόδωρος το έμαθε από εμένα, όπως και ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο στρατηγός Φραγκούλης, μετά την κηδεία. Και εγώ προς το τέλος πήγα.

Αν θυμάμαι καλά ήταν 67, ήταν ξαφνικό. Είχε κάνει κάποια καρδιακά επεισόδια και είχαμε συζητήσει γι' αυτό το θέμα. Τον παρακολουθούσε ο καρδιολόγος, παθολογικά δεν είχε κάτι για να ασχοληθώ εγώ. Φαινόταν καλά. Μάλλον κάτι δεν έκανε καλά τώρα τελευταία. Το πρώτο έμφραγμα το είχε πάθει στη Νέα Μεσημβρία ενώ γινόταν το έργο. 

Όταν μιλούσε για τη Νέα Μεσημβρία είχε τόση χαρά, όπως όταν μιλάει ένα παιδί για τον γονιό του. Μιλάμε για ξενύχτια τότε, αυτά που μου είχε πει δεν μπορώ να τα θυμηθώ, αλλά θυμάμαι το πρόσωπό του να λάμπει. Το χαιρόταν. Πάντα με ανιδιοτέλεια. Να αναδείξετε όσα έκανε και δεν ήθελε να φανούν». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.