Αντωνίου: «Από την Καλαμαριά με έστειλαν στους Νέους Επιβάτες γιατί δεν είχε ράμπα αναπήρων»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος αναφορικά με την περιπέτεια που έζησε και τα όσα του ζητήθηκαν όταν πήγε να εκδώσει διαβατήριο με τον ίδιο να είναι επί σειρά ετών σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Αρχικά ανέφερε: «Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν και πάντα υπάρχει κάτι που λες δεν το περίμενα. Όταν πήγα να βγάλω διαβατήριο, παίρνω τηλέφωνο για να ρωτήσω, μου είπαν ότι στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς δεν έχω πρόσβαση και με έστειλαν στους Νέους Επιβάτες, όπου είχαν μία κακοκατασκευασμένη μπάρα αναπήρων. Πηγαίνω με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τότε με ρωτάει ο αστυνομικός , ''που είναι το χέρι σου;'' . Του απαντάω ότι το έχασα από ατύχημα στα 16 μου, τότε μου ζήτησε βεβαίωση από γιατρό που να βεβαιώνει ότι δεν έχω το δεξί μου χέρι».

Προσθέτοντας: «Μέσα από ανάρτηση μου ήθελα να θίξω αυτό το θέμα, σε λίγες ημέρες φτάνει η παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία και τότε όλοι τρέχουν να είναι δίπλα μας, αλλά βλέπουμε ότι δεν έχουμε τα βασικά πράγματα. Αντί να μειώνεται η γραφειοκρατία, βλέπουμε ότι αυξάνεται. Ο αστυνομικός φάνηκε ότι και αυτός δεν χάρηκε από την όλη διαδικασία, αλλά ήταν μία διαδικασία γραφειοκρατίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.