Αντωνιάδης: «Ο Μονεμβασιώτης να καταλάβει που βρίσκεται-Άλλο Απόλλων και άλλο Ηρακλής»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Αντωνιάδης, με τον άλλοτε προπονητή του Ηρακλή να μιλάει αναφορικά με την κατάσταση στον «Ημίθεο», τα εισιτήρια και τις τιμές τους στην επιστροφή της ομάδας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, τονίζοντας... «Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας, οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν γίνεται να έχει 30 ευρώ το εισιτήριο, εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

Όπως ανέφερε: «Ο Ηρακλής δεν είναι και στα καλύτερο του, υπάρχει χρόνος, αλλά δεν χρειάζεται πανικός και θα πρέπει η διοίκηση να καταλάβει που βρίσκεται και το μέγεθος της ομάδας, γιατί ο Μονεμβασιώτης δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει που είναι , έτσι φαίνεται από τις πράξεις, είναι άλλο ο Απόλλων και άλλο ο Ηρακλής. Από την αρχή βλέπουμε όλο λάθη, πρέπει να αφουγκραστεί το που βρίσκεται, οι κινήσεις δεν δείχνουν σοβαρότητα και σεβασμό στον κόσμο».

Προσθέτοντας: «Είχε όλο τον χρόνο να φτιάξει την ομάδα, πλέον πρέπει να κοιτάξει τα λάθη του και να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος που να γνωρίζει την ομάδα, να μπορεί να οργανώσει την ομάδα και όχι να παίζονται παιχνίδια μάνατζερ. Έχει τεράστιες ευθύνες ο Μονεμβασιώτης, πρέπει να καταλάβει που είναι, υπάρχουν παλαίμαχοι που βρίσκονται μακριά από τον Σύλλογο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.