ΕΠΣΜ: Αρχίζει και η Γ’ κατηγορία

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023


Αρχίζει το  σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου και η Γ κατηγορία. Μετέχουν 49 ομάδες καθώς δήλωσε την τελευταία συμμετοχή η Νέα Πολιτεία και την απέσυρε ο Φοίνικας Σχολαρίου. Δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα ανεβαίνουν απευθείας στη Β’ κατηγορία ενώ δεν θα υπάρχουν πλέι οφ.

Η κύρια ομάδα απορροφά τη Β ομάδα σε περίπτωση που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Σίσκος για τη Γ’ κατηγορία τόνισε: Πολλά είναι τα προβλήματα όσον αφορά το γηπεδικό. Το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης έχει κορεστεί και δεν μπορεί να δεχτεί όλους αυτούς τους αγώνες.

 Θα αναγκαστούμε να βάλουμε και αγώνες 9 το πρωί ή μετά το τέλος των απογευματινών αγώνων».

Στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας διενεργήθηκε κλήρωση για την εκλογή των εκπροσώπων σωματείων της Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας για να συμμετέχουν στην Επιτροπή Ελέγχου υλοποίησης του προγράμματος αρωγής και βοήθειας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα αρμοδιότητάς της ΕΠΣΜ και κάλυψης εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Την Α1 κατηγορία θα εκπροσωπεί η ΑΕ Καλλιθέας Παν. Φανερωμένη, την Α’ κατηγορία ο Αίας Ευόσμου, τη Β’ κατηγορία οι Σκίουροι και τη Γ’ κατηγορία η ΑΕ Ευόσμου Β.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.