Aντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητούμε συγγνώμη- Πρώτο μέλημα η αποπληρωμή των χρεών»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2024

Παρά την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί στο Παλατάκι, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού δεν κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη πρόκριση στους 16 του BCL. Έτσι, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Τριλυράκης, έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά την ήττα από την Τόφας και το άδοξο τέλος στο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Με ποστάρισμα μέσα από τα προσωπικά του social media, ο Βασίλης Τριλυράκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό από την τουρκική ομάδα, ζητώντας συγγνώμη από τον «ασπρόμαυρο» λαό και τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Ευχαριστούμε αυτόν τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα και την στήριξε παρόλες τις αντιξοότητες. Ζητούμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να ανταποδώσουμε κι αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε εδώ. Είναι τόσο όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας όταν γεμίζει αυτό το γήπεδο που μένει αξέχαστη σε όποιον τη ζήσει.

Ευχή όλων μας, είναι να έρθει σύντομα η στιγμή όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να κοιτάζεις στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά, διορθωτικές κινήσεις, πάντα με πρώτο μέλημα την αποπληρωμή των χρεών. Σας ευχαριστούμε!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.