Αντίπαλοι στην Κατερίνη Πιερικός και Αιγινιακός

Χάρης Εμμανουηλίδης29 Σεπτεμβρίου 2024

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής (16:00, Α' ΔΑΚ Κατερίνης).

Ο Περικλής Αμανατίδης, που καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα απουσιών, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους Μένκα, Κίναλη, Ανδρικόπουλο, Τσαγκαλίδη, Σουλιώτη, Κωτσιόπουλο, Μυρωτή, Στόιο, Λαγό, Ιβαν, Ιννο, Κραγιόπουλο, Κοντοθανάση, Κέρι, Γατόπουλο, Ματζαλάκου, Μπαστακό, Σεχολάρι, Παπαδόπουλο και Ζαπουνίδη.

Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον προπονητή Περικλή Αμανατιδη, παραβρέθηκαν στην εξώδιο ακολουθία του πατέρα του γενικού αρχηγού της ομάδας, Θωμά Κυπαρισση.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Δύσκολο έργο έχει ο Αιγινιακός στο ντέρμπι της Πιερίας μέσα στην Κατερίνη με τον ισχυρό Πιερικό.

Οι Αιγινιώτες μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα, που πήραν στον Παλαμά κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο την πρωτη αγωνιστική μέρα, δίνουν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση, η οποία θέλουν να συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ μετέχει της αποστολής και ο νεαποκτηθέντας Ισπανός επιθετικός Νάτσο Ροντρίγκες, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε χθες

Ο τεχνικός Σωτήρης Ζιώγας ανακοίνωσε την 20αδα της αποστολής:

Κουζούνιας, Κουγιουμτζόγλου ( δύο τερματοφύλακες), Τασιώνας, Αβραάμ, Δελιόπουλος, Προβατίδης, Χατζηκωσταντίνου, Ντόσης, Ροντρίγκες, Μπουρανής, Χατζηδίμπας Κ., Χατζηδίμπας Β., Παρδάλης, Καούρας, Μαργαρίτης, Δαραής, Μιτακίδης, Κιρκιλιανίδης, Πορφυρίδης, Κακατάτσιος .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.