Αντίδραση ΠΑΕ Άρης για αλλαγή Μαρέσκα: «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ!»

Γιώργος Στράντζαλης18 Σεπτεμβρίου 2024

Άμεση ήταν η απάντηση και αντίδραση της ΠΑΕ Αρης στην... ξαφνική αντικατάσταση του Φάμπιο Μαρέσκα, διαιτητή, που ορίστηκε το πρωί στους πίνακες της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι του Σαββάτου (21/9) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με διαρροή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνεχίστε κι άλλο να εκτίθεστε…», λένε στον Άρη και συνεχίζουν. «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ! Δηλαδή, πριν ορίσετε τον Μαρέσκα δεν ξέρατε ότι αύριο είναι 4ος σε παιχνίδι του Champions League; Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σας», τονίζεται από τον επίσημο Άρη, δείγμα της δυσαρέσκειας και συνάμα της οργής για την απόφαση αλλαγής.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, απλά, για την ιστορία ότι ο Φάμπιο Μαρέσκα δεν θα είναι, τελικά, ο διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο. Στη θέση του ορίστηκε ο συμπατριώτης του, Λούκα Παϊρέτο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τσέκομ, και Ρόσι, 4ος ο Κατοίκος και στο VAR ο επίσης Ιταλός, Αουρελιάνο και ο Ζαμπαλάς. 

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ιταλός ρέφερι, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε διευθύνει το επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με την κροτίδα, που είχε τραυματίσει τον Χουάνκαρ, έχει οριστεί ως 4ος διαιτητής στο αυριανό (19/9) παιχνίδι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Λεβερκούζεν, για τη League Phase του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.