Ανθρώπινη αλληλεγγύη» για βετεράνους ποδοσφαιριστές

Metrosport Team22 Μαρτίου 2024

Η δηµιουργία του κέντρου φιλοξενίας βετεράνων  ποδοσφαιριστών βόρειας  Ελλάδας µε την επωνυµία «ανθρώπινη αλληλεγγύη» µέχρι το καλοκαίρι αναµένεται να είναι  γεγονός.

Στο κέντρο φιλοξενίας θα  µπορούν να µένουν για όσο  διάστηµα χρειαστεί, βετεράνοι  ποδοσφαιριστές που έχουν  ανάγκη. Θα τους παρέχεται  διαµονή, διατροφή και ιατροφαρµακευτική περίθαλψη.

Το προσεχές διάστηµα θα  γίνουν εκλογές ενώ στην προσωρινή διοίκηση µέχρι την διεξαγωγή τους µετέχουν οι Ανδρέας Σταυρίδης (πρόεδρος),

Γιώργος Κεµπάπης (αντιπρόεδρος), Γιάννης ∆αλαµπίρας  (γενικός γραµµατέας), Στολτίδης Αλέκος (ταµίας), Ηλίας  Μοσχόπουλος (µέλος).

Σε συγκέντρωση βετεράνων ποδοσφαιριστών που  έγινε τις προηγούµενες µέρες στην Ευκαρπία ο συντονιστής της εκδήλωσης Νίκος  Καλτσίδης είπε: «Ξεκινήσαµε  µια προσπάθεια πριν δύο  χρόνια και τώρα φτάνει στο

τέλος της. Πολύ σύντοµα θα  έχουµε σφραγίδα και βιβλία  ενός πραγµατικού συλλόγου,  γιατί µέχρι τώρα ήµασταν µια  επιτροπή αγώνα µε προφορική εντολή από εσάς. Υπάρχει  διάθεση από αυτή την παρέα εθελοντισµού. Ο δήµος

∆ΕΛΤΑ µας παραχώρησε τα  γραφεία και θα µας παραχωρήσει και αίθουσα φιλοξενίας. Με την παρέµβαση του  Βουλευτή Φάνη Παπά και τη

δική µου, µας παραχώρησαν  αίθουσα. Να ευχαριστήσω

την δήµαρχο ∆ΕΛΤΑ Γερακίνα Μπισµπινά αλλά και τον  Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης  της Νέας ∆ηµοκρατίας Φάνη

Παπά που είναι δίπλα µας από  την πρώτη µέρα. Πολύ σύντοµα θα κάνουµε τις εκλογές  ώστε να εκλεγεί µια διοίκηση  από όλα τα µέλη».

▶ Σταυρίδης:  «Να βοηθήσουµε  αυτούς τους  ανθρώπους και όχι  να βοηθηθούµε»

Ο βασικός χρηµατοδότης  και πρόεδρος της διοικούσας  επιτροπής Ανδρέας Σταυρίδης για την δηµιουργία του  κέντρου φιλοξενίας βετεράνων ποδοσφαιριστών είπε:

«Θα βοηθήσουµε µε όλες µας  τις δυνάµεις και οικονοµικά και µε τις γνωριµίες µας για να γίνει αυτό το όνειρο για  το σπίτι των βετεράνων ποδοσφαιριστών βορείου Ελλάδας. Ζητάµε όλους τους  βετεράνους να έρθουν κοντά  µας και να µας προσκοµίζουν  στοιχεία όσοι έχουν πρόβληµα. Θέλουµε να βοηθήσουµε  αυτούς τους ανθρώπους και  όχι να βοηθηθούµε εµείς. 

Τα  γραφεία θα λειτουργήσουν  σε ένα µήνα, αλλά το κέντρο  φιλοξενίας µέχρι το καλοκαίρι. Υπάρχει ο χώρος στο δήµο  ∆ΕΛΤΑ αλλά και ακόµη δύο  στον δήµο Θεσσαλονίκης και  στον δήµο Αµπελοκήπων Μενεµένης και θα αποφασίσουµε σε ποιον από τους τρεις  χώρους θα γίνει το κέντρο  φιλοξενίας. Ο Φάνης Παπάς  µας βοηθάει πάρα πολύ, η  δήµαρχος ∆ΕΛΤΑ Γερακίνα  Μπισµπινά θα µας βοηθήσει  πολύ και ο πρόεδρος του  δηµοτικού συµβουλίου Σπυρίδων Σταµατάκης αλλά και  όλο το δηµοτικό συµβούλιο  του ∆ήµου ∆ΕΛΤΑ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.