Ανθούλη: «Το σκορ τα λέει όλα, παίξαμε καλά και το απολαύσαμε»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Ρεπορτάζ: Τάνια Δήμου

Την τιμητική της είχε η Θεσσαλονικιά Μάρθα Ανθούλη που φέτος της δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην πόλη της με την «γαλανόλευκη» φανέλα. Η 18χρονη αθλήτρια που συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης αγωνιζόμενη με την ομάδα του Άρη , ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια με την ομάδα του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλική Κιέρι.

Η διεθνής Ελληνίδα διαγώνια έχει ύψος 2.02μ και θεωρείται όχι άδικα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.

Για τη δεύτερη νίκη της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Μάρθα Ανθούλη σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί δείξαμε την ποιότητα και τη δύναμη μας και η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Παίξαμε καλά από την πλευρά μας και το σκορ νομίζω τα λέει όλα». Για την συμμετοχή όλων των αθλητριών στο ματς η Ανθούλη τόνισε: «Δεν υπάρχουν βασικές και αναπληρωματικές . Όλες είμαστε μια ομάδα , όλες παίξαμε πολύ καλά και το απολαύσαμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να προκριθούμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είναι ο πρώτος στόχος μας και μακάρι τη νέα χρονιά να βρεθούμε και σε άλλες διοργανώσεις πέρα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι η προετοιμασία της Εθνικής πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και η ίδια αγωνίστηκε μπροστά σε συγγενείς και φίλους η Μάρθα Ανθούλη τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφα για μένα γιατί φέτος βρέθηκα σπίτι μου και είδα τους γονείς μου που δεν τους βλέπω πολύ. Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι στην πόλη σου».

Σε ωραίο κλίμα ο αγώνας 

 Ο αγώνας της Εθνικής γυναικών έγινε παρουσία 1000 θεατών στο κλειστό της Μίκρας , οι οποίοι σε αντίθεση με όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στα Σκόπια στον αντίστοιχο αγώνα των ανδρών όχι απλά σεβάστηκαν απόλυτα την αντίπαλο, αλλά χειροκρότησαν στο φινάλε της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της γειτονικής χώρας. 

 Στα αξιοσημείωτα η παρουσία πολλών κοριτσιών από ακαδημίες πολλών αθλητικών συλλόγων που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την Όλγα Στράντζαλη και τα υπόλοιπα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.