Άντεξε στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός με ήρωα τον Μπρινιόλι

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός άντεξε την πίεση της Μακάμπι Χάιφα και με εξαιρετικό τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι έφυγε από το Ισραήλ με την ισοπαλία, παραμένοντας αήττητος και πρώτος στον όμιλό του, μετά τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Ρεν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να βάλει στα καρέ τους τούς Ισραηλινούς και το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, αλλά στην τελική απόφαση δεν είχε ψυχραιμία. Το "τριφύλλι" παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι "πράσινοι" δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 8ο λεπτό. Ο Νταβίντ πήρε τη μπάλα στο όριο της μεγάλης περιοχής και βλέποντας τον Μπρινιόλι εκτός εστίας δοκίμασε να τον πλασάρει, με τον σουτ του να φεύγει δίπλα από κάθετο δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα ο Νταβίντ απείλησε ξανά την εστία των "πράσινων", μετά από λάθος εκτίμηση του Γεντβάι, αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά στο σουτ του επιθετικοί της Μακάμπι, κρατώντας το μηδέν.

Στο 17ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ. Ο Βιλένα εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, εκεί βρέθηκε ο Ιωαννίδης, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19ο λεπτό ο Χαλαϊλί κέρδισε κατά κράτος τον Χουάνκαρ στη μονομαχία μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά πάλι ο Ιταλός γκολκίπερ ήταν παρών.

Στο 34΄ο Μαντίνι βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας της Μακάμπι, μετά από γλυκιά σέντρα του Βιλένα, αλλά η κεφαλιά του Αργεντινού ήταν άστοχη, χωρίς να απειλήσει τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών.

Στο 59ο λεπτό ο Νταβίντ βγαίνει για ακόμη μια φορά στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, αλλά ο Μπρινιόλι είχε ξανά απάντηση στο σουτ του επιθετικού της Μακάμπι.

Στο 71ο λεπτό ο Μπρινιόλι πραγματοποιεί νέα μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Χαλαϊλί.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στο γήπεδο, πίεσε τους γηπεδούχους, οδηγώντας τους σε λάθη, αλλά στην τελική προσπάθεια του έλειψε το καθαρό μυαλό.

Μακάμπι Χάιφα: Καϊούφ, Σούντγκρεν, Σίμιτς, Σεκ, Κορνού, Καφουμάνα (69' Αλί), Ζαμπέρ, Σάμπια (68' Πιερότ), Καλαϊλί (84' Σιμπλού), Νταβίντ (76' Ραφαέλοφ), Σουράνοφ (46' Σερί).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (87' Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας (78' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Τσέριν (67' Τζούριτσιτς), Αράο, Βιλένα, Μαντσίνι (78' Παλάσιος), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (67' Σπόραρ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.