Αντετοκούνμπο: «Να περάσω τον γ@@@@ πρώτο γύρο, ο Σπανούλης μου έλεγε εσύ τι κάνεις;»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για την 12η χρονιά του στο ΝΒA και μιλώντας στο «Athletic» αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για τη φετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τα λόγια με τα οποία ο Βασίλης Σπανούλης του έδωσε κίνητρο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Φέτος είναι πρόκληση για εμένα να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γαμ... πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός. Ο Σπανούλης με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε. 

Έλεγε «Έχεις περισσότερα να δώσεις. Έλα. Όταν εγώ ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είχα back-to-back τρόπαια. Εσύ τι κάνεις;» Αυτή η συνομιλία με έκανε να καταλάβω πως πεινάω για την πρόκληση ξανά. Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό, αλλά σε βάζει σε mood που λες «Περίμενε και θα σου δείξω». 

Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη. Έτσι, με τους Μπακς δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα. Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω «Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι».

Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.