Αντετοκούνμπο: Μοίρασε παπούτσια σε όλη την Εθνική Ομάδα

Metrosport Team23 Ιουλίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησε την υπόσχεσή του και μοίρασε σε όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας ένα ζευγάρι παπουτσιών του, σχεδιασμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κώστας Παπανικολάου είχε ζητήσει νέα παπούτσια εάν η Ελλάδα θα περνούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της Εθνικής, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έλεγε στον Αντετοκούνμπο ότι θα πρέπει να ντρέπεται, αν τον αφήσει να φορέσει τα πολυφορεμένα παπούτσια που φέρουν το όνομά του, στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Greek Freak είχε απαντήσει θετικά πως το δώρο θα δοθεί.

Έτσι και έγινε! Σε ένα story που ανέβασε ο Γιάννγς υπάρχουν καρότσια γεμάτα από κούτες παπουτσιών, σε γαλανόλευκο χρώμα. Στο πλαϊνό μέρος του κουτιού υπάρχουν οι αριθμοί των αδερφών Αντετοκούνμπο (43, 37, 34, 29) και οι λέξεις «Οικογενειακή επιχείρηση».

Υπάρχουν παπούτσια ένα για κάθε μέλος της ελληνικής αποστολής προκειμένου να τα φορέσουν στα παρκέ της Λιλ και του Παρισιού, αν η ομάδα πάρει την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση.


Υπενθυμίζεται ότι, η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τους Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία. Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 27/7 στις 22:00, με αντίπαλο τον Καναδά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.