Αντετοκούνμπο: «Η βελτίωση ξεκινάει από τον υπεύθυνο ρουχισμού μέχρι τους ηγέτες»

Στέφανος Αβραμίδης08 Ιανουαρίου 2024

Εναν ιδιαίτερο τρόπο να χτυπήσει το... καμπανάκι του κινδύνου βρήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας για το κακό διάστημα που έχουν τα «ελάφια».

Ο Έλληνας Σούπερ Σταρ αναγνωρίζει πως οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάζονται βελτίωση. Και πώς να γίνει άλλωστε διαφορετικά, αφού η ομάδα του μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει μέσα στο 2024.

Μάλιστα ο 29χρόνος τόνισε πως η βελτίωση τους αγγίζει όλους, από τους παίκτες μέχρι τον υπεύθυνο εξοπλισμού, δίνοντας μία... επική ατάκα για να δείξει το πόσο ενωμένοι πρέπει να μείνουν οι Μπακς.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα, πρέπει να εμπιστευόμαστε καλύτερα ο ένας τον άλλον, πρέπει να προπονούμαστε καλύτερα

Ξεκινά από τον υπεύθυνο ρουχισμού, πρέπει να πλένει καλύτερα τα ρούχα μας. Ο πάγκος πρέπει να είναι καλύτερος, οι ηγέτες της ομάδας πρέπει να είναι πιο... ομιλητικοί, πρέπει να κάνουμε περισσότερα σουτ, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα, πρέπει να έχουμε καλύτερη στρατηγική, πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε τέσσερις μήνες για να βελτιωθούμε, οπότε θα δούμε» ανέφερε ο Αντετοκούνμπο στο Sports lllustrated μετά την ήττα των Μπακς από τους Ρόκετς.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.