Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί για να επανέλθω στο επίπεδο που πρέπει»

Metrosport Team03 Μαΐου 2024

Ακόμη μια σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε άδοξα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ από τους Πέισερς με 4-2, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να απουσιάζει από τη σειρά με την ομάδα από την Ιντιάνα.

Ο Greek Freak τραυματίστηκε στις 10 Απριλίου απέναντι στους Σέλτικς και από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά. Ο σούπερ σταρ των Μπακς σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ώστε να επιστρέψει στους αγώνες της ομάδας του.

«Δεν ήμουν καν κοντά στο να πληρώ όλες τις προϋποθέσεις, όμως προσπάθησα πολύ να πιέσω τον εαυτό μου ώστε να φτάσω σε ένα σημείο όπου δεν θα πληρούσα τις προϋποθέσεις, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσα να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω. 

Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας δεν ήταν ασφαλές για μένα να αγωνιστώ γιατί δεν μπορούσα καν να τρέξω με όλη μου την ταχύτητα. Μπορούσα να τρέξω περίπου στο 30-40% μου, ακόμη και τώρα ισχύει αυτό. Θα χρειαστούν ίσως μέρες, εβδομάδες, μήνες, οτιδήποτε, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί για να επανέλθω στο επίπεδο που πρέπει», είπε  μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.