Ανώτερος ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά με τον Άρη

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Ήταν ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα ο Άρης αλλά γνώρισε την ήττα με 89-71 από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Basket League. 

Δυναμική εκκίνηση έκανε το «τριφύλλι» που πίεσε στην άμυνα και έκανε σωστές επιλογές στην επίθεση, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα και να «χτίσει» διαφορά διψήφιων πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και με σωστές επιλογές στη επίθεση προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά αλλά οι «πράσινοι» είχαν τις λύσεις και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 11 πόντων.


Ο Άρης συνέχισε να κάνει την προσπάθεια του και να προσπαθεί να ρίξει τη διαφορά. Με επιμέρους σερί 24-27 οι «κίτρινοι» και με ένα τρίποντο του Τολιόπουλου στο τέλος της τρίτης περιόδου μπήκαν στην τελευταία περίοδο στο -8. Το «τριφύλλι» με δυο εύκολα σουτ ανέβασε τη διαφορά στο +12 στο πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου ενώ με σωστές επιλογές στα δυο μισά του παρκέ και επιμέρους 22-12 έκανε το 1-0 στη σειρά. 

Τα δεκάλεπτα: 28-13, 43-32, 67-59, 89-71



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.