Άνοιξε η αυλαία για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο - «Οι πωλήσεις ειδών για το τρέξιμο έχουν ξεπεράσει του ποδοσφαίρου»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου19 Σεπτεμβρίου 2023

Η Θεσσαλονίκη άρχισε να «χορεύει» στους ρυθμούς του 11ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, με την σημερινή (19/9) συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Τον λόγο, μεταξύ άλλων, πήραν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι οποίοι στάθηκαν στη σημασία της καθιέρωσης της διοργάνωσης για την πόλη και ο Γενικός Διευθυντής του Ημιμαραθωνίου, Δρόσος Χριστόπουλος.


Ο κ. Χριστόπουλος υπογράμμισε ότι στις μέρες μας «οι πωλήσεις ειδών για το τρέξιμο έχουν ξεπεράσει του ποδοσφαίρου», δείγμα του ότι οι δρόμοι υγείας αποτελούν, πλέον, μία συνήθεια που έγινε λατρεία.


20.000 άνθρωποι, πρωταθλητές και δρομείς υγείας κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία συμμετέχοντας στο πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος (ώρα 19:30) καθώς επίσης και οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα 18:00), 5.000μ. (ώρα 21:30) και του Ενός Μιλίου κοινωνικής προσφοράς (ώρα 18:05), σε απολύτως επίπεδες, παραθαλάσσιες διαδρομές, με την υποστήριξη των χιλιάδων θεατών υπόσχονται μια μοναδική αγωνιστική δρομική εμπειρία. Ο Νυχτερινός Σκακιστικός Μαραθώνιος, η μουσική συναυλία - έκπληξη, το Street HalfMarathon Night Party αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος καθώς και οι εκδηλώσεις των χορηγών στο χορηγικό χωριό ολοκληρώνουν την αξέχαστη εμπειρία των συμμετεχόντων.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές:

Οι εγγραφές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η κορύφωση τους φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε νέο ρεκόρ, αφού ήδη τα ενισχυμένα και πλήρη πακέτα εγγραφών έχουν εξαντληθεί. Το βασικό πακέτο εγγραφής, παρέχει στους συμμετέχοντες σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμό συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας) και παροχή ιατρικών και φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών. Για την αγωνιστική υποστήριξη των ημιμαραθωνοδρόμων παρέχεται νερό, ισοτονικό ποτό, χυμός, ενεργειακή γέλη (gel), μπύρα χωρίς αλκοόλ, αλμυρό γεύμα (snack), μπάρα δημητριακών και μπανάνα, ενώ για τους δρομείς των μικρότερων αποστάσεων νερό, χυμός, μπάρα δημητριακών, μπανάνα και μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.