Ανοίγει τα χαρτιά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Ιουλίου 2023

Ανοίγει τα χαρτιά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη Πέμπτη (13/7, 14.00) θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο PAOK Sports Arena.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που βρήκε τον Δικέφαλο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ πρόεδρος των ''ασπρόμαυρων'' θα αναφερθεί και στη νέα σεζόν που έρχεται και τις φιλοδοξίες που έχει ο σύλλογος για να πετύχει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, τα δυο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα. «Τι κάνετε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ; Θα ήθελα να πω πως πραγματικά ανυπομονώ να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να περιμένω να σας συναντήσω όλους στο ''Παλατάκι'' αυτή τη σεζόν. Θα σας δω σύντομα...», λέει στο δικό του βίντεο ο Ισλανδος γκαρντ Έλβαρ Μαρ Φρίντρικσον.
Από την πλευρά του, ο 28χρονος Αμερικανός Σκάιλερ Φλάτεν αναφέρει στα Social Media της ΚΑΕ: «Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ. Είμαι ο Σκάιλερ Φλάτεν. Θέλω να σας πω απλά για το πόσο ενθουσιασμένος είμαι που θα γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει μόνο σπουδαία πράγματα, κι έχω λάβει μόνο αγάπη από τους φίλους της ομάδας. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω εκεί για να σας συναντήσω όλους και να κάνουμε αυτή τη σεζόν κάτι ιδιαίτερο για όλους. Ας ξεκινήσουμε τη δουλειά, και θα σας δω σύντομα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.