Μπιγιονσέ και Λεονάρντο ντι Κάπριο τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της Χάρις

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις τάσσονται ανοικτά η Μπιγιονσέ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, δηλώνοντας ότι το πρόγραμμα της Δημοκρατικής πολιτικού είναι αυτό που τους έκανε να παραταχθούν μαζί της.

Δίνοντας το «παρών» σε προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις στη γενέτειρά της, η σούπερ σταρ της μουσικής σκηνής τόνισε ότι βρίσκεται εκεί ως μητέρα, σημειώνοντας ότι έχει φτάσει η ώρα να τραγουδήσουν όλοι «ένα τραγούδι που ξεκίνησε πριν από 248 χρόνια. Οι παλιές νότες της πτώσης, της διχόνοιας, της απόγνωσης δεν ακούγονται πια».

Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξέφρασε τη στήριξή του στη Χάρις, η οποία διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ, με ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι ο λόγος που στηρίζει την πολιτικό είναι το «γενναίο σχέδιο για να σώσουμε την οικονομία μας, τον πλανήτη μας και τους εαυτούς μας».

Μάλιστα, ο ηθοποιός κατηγόρησε τον Τραμπ για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα και την κατάργηση «κρίσιμων περιβαλλοντικών μέτρων», αναφέροντας ότι ο Τραμπ συνεχίζει να «αρνείται τα γεγονότα και την επιστήμη».

«Χρειαζόμαστε ηγέτες που είναι έτοιμοι να θεσπίσουν πολιτικές για το κλίμα που θα βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη και γι' αυτό θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις στις 5 Νοεμβρίου», σχολίασε.

Τη στήριξή τους στη Χάρις έχουν εκφράσει επίσης ηθοποιοί και τραγουδιστές, όπως οι Τέιλορ Σουίφτ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Μέριλ Στριπ, Μπρους Σπρίνγκστιν, Κρις Ροκ, Μπιγιονσέ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.