Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ: Οι «87» ζητούν διαγραφή Κασσελάκη

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, με το ερώτημα της διαγραφής, ζήτησαν στελέχη της ομάδας των 87.

Η Όλγα Γεροβασίλη θέτει θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, μετά το εξώδικο που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του.

Μάλιστα, η κα. Γεροβασίλη ζήτησε να συνεδριάσει εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή για το θέμα Κασσελάκη και το εξώδικο που έστειλε ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος σχετικά με τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του.

Σύμφωνα με το reader.gr, στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας των «87» άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές φέρνοντας ως εμπόδιο τον μη σεβασμό του κανονισμού του κόμματος.

Εξώδικο Κασσελάκη

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη διαρροή του πόθεν έσχες του και για το οποίο νωρίτερα ζητήθηκε η παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου.

«Θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ανάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος κάλεσε τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα. Σε αντίθετη περίπτωση ο κ. Κασσελάκης θα υποχρεωθεί, όπως λέει, να αιτηθεί όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος περί διαρροής από το κόμμα προς οποιαδήποτε πλευρά. Η δημοσιοποίηση των εγγράφων θα γίνεται θεσμικά και συντεταγμένα μέσω της ιστοσελίδας του κόμματος», ξεκαθάρισαν πηγές της Κουμουνδρούρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.