Ανεβάζει στροφές ο Κόντε εν όψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πέδρο Κόντε “παλεύει” με τον χρόνο ώστε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε σήμερα (21/9) στις προπονήσεις και ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 25χρονος Ισπανός ήταν εκτός αποστολής για περίπου δύο εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στο ισχιακό νεύρο. Ωστόσο ο επιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» πατάει γκάζι ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν να αξιολογήσουν στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου αν ο Πέδρο Κόντε θα πάρει φανέλα βασικού ή όχι.

Οι απουσίες που αναμένεται να έχει η ομάδα των Ιωαννίνων για ιατρικούς λόγους είναι οι Καραχάλιος και Ριένστρα, λόγω ενός μικρού τραβήγματος στον προσαγωγό και θλάσης στον προσαγωγό αντίστοιχα. Επίσης, την Κυριακή (24/9) δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Τζίμας και Τσαούσης.

Οι Καραχάλιος, Ριένστρα και Κύρκος έκαναν φυσιοθεραπεία σήμερα (21/9) το πρωί, ενώ για το υπόλοιπο σύνολο η προπόνηση περιείχε αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης τέσσερις εναντίον τεσσάρων.

Αύριο το πρωί (22/9) η προπόνηση ξεκινά στις 10:00 και θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες», ο Θανάσης Στάικος θα δοκιμάζει σχήματα και συνθέσεις ώστε να προσαρμοστεί στις απουσίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.