Ανέστης Παπαδόπουλος για Μελισσοχώρι: «Περήφανοι για την επιτυχία μας»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Στους «οχτώ» του Πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας πέρασε ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου και ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Για την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία ο υπεύθυνος από πλευράς της διοίκησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου Μελισσοχωρίου Ανέστης Παπαδόπουλος τόνισε: Εχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από τον Αύγουστο 2022. 

Κάναμε ένα άνοιγμα σε όλη τη γύρω περιοχή με τους νέους προπονητές που πήραμε και έχουμε φτάσει στα 100 παιδιά. Εχουμε κάνει αρκετά βήματα και πηγαίνουμε αρκετά καλά. Φέτος δηλώσαμε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Κ14, βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο μας, περάσαμε στη φάση των οχτώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία μας. Δεν το περίμενα ότι θα είχαμε αυτή την πορεία και για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι. Προπονητής του συγκεκριμένου τμήματος είναι ο Γιάννης Καρακώστας ενώ τα μικρότερα τμήματα έχει ο Στέλιος Κωνσταντινίδης. Τώρα παίζουμε με την ΑΕ Φιλύρου, την οποία αντιμετωπίσαμε και στην κανονική περίοδο και ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που κάναμε». Για την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ είπε: «Είμαστε στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ ώστε να είμαστε καλύτεροι στο κομμάτι της οργάνωσης και της τεχνογνωσίας». 

Για το ανδρικό τμήμα είπε: «Προπονητής έχει αναλάβει ο Παν. Καμπανταγίδης. Ηρθαν αρκετοί παίκτες, είναι μια καινούργια ομάδα και στόχος είναι η αποφυγή των πλέι άουτ και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.