Ανδρουλάκης: «Κάλπες στις 6 Οκτωβρίου στο ΠΑΣΟΚ» - Ποιους «καρφώνει»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2024

Το στήσιμο των εσωκομματικών καλπών στις 6 Οκτωβρίου εισηγήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. 


Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά των εσωκομματικών του αντιπάλων, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει συνιστώσα κανενός ούτε χάραξε αυτή την πορεία για τις «υπερφίαλες φιλοδοξίες κάποιων». 

«Θέλουν κάποιοι να μετατρέψουν τη σημερινή διαδικασία σε παρασκηνιακές συμφωνίες και πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών. Φύγε εσύ να έρθω εγώ γιατί θα το κάνω καλύτερα.

[...] Θα πάμε σε ενωτικό συνέδριο, θα καλέσουμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για μια ημέρα μακράς ιστορίας και υπερηφάνειας.

«Αν δεν εγκλωβιστούμε σε μια δίνη εσωστρέφειας το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο βασικός πόλος αντιπολίτευσης. Κερδίσαμε μεγάλες μάχες, στην αυτοδιοίκηση, σε όλη την Ελλάδα, ισχυροποιήσαμε τη θέση μας. Αναδείξαμε, ανεπάρκειες, σκάνδαλα και μεθοδεύσεις. Δικές μας πρωτοβουλίες έφεραν σοβαρή ρωγμή στο σύστημα Μητσοτάκη 

[...] Θα είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι δεν έκανα λάθη. Και αναλαμβάνω την ευθύνη. Σε κάποια κρίσιμα ζητήματα, εμφανιστήκαμε με διγλωσσία και είναι κάτι που επιτέλους πρέπει να διορθώσουμε αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Τραβήξαμε τα φώτα της δημοσιότητας για διαφωνίες», σχολίασε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.