Ανδριόπουλος: Σωστό και δίκαιο η δεύτερη ψήφος στις ΓΣ της ΕΠΟ

Χρήστος Λιάπης27 Σεπτεμβρίου 2024

Δύο ψήφους θα έχει η πανελλήνια Ενωση προπονητών στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης προπονητών Λάμπρος Ανδριόπουλος μίλησε για το θέμα αυτά αλλά και προβλήματα που απασχολούν τους προπονητές.

«Να ευχαριστήσουμε τις Ενώσεις που μας στήριξαν για να πάρουμε τη δεύτερη ψήφο καθώς ήταν δίκαιο και σωστό και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γκαγκάτση». Σχετικά με τα διπλώματα προπονητών είπε: «Εχουμε στείλει τις προτάσεις μας στο Υπουργείο. Εχει στείλει και η ΕΠΟ και πλέον περιμένουμε τον Υπουργό να λύσει τα προβλήματα και να γίνει η απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση».

Αυτό που ζητούν οι προπονητές είναι να αναγνωριστεί το δίπλωμα Ουέφα C και να παίρνει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ακόμη αυτή τη στιγμή για προπονητές που πήραν δίπλωμα, προαπαιτούμενο είναι να έχουν απολυτήριο Λυκείου. Αυτό που ζητά η Πανελλήνια Ενωση είναι να ισχύει από το 2021 και μετέπειτα.

Να αναφέρουμε ότι είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη σχολή προπονητών Oυέφα B. Οσον αφορά τον ίδιο τον Λάμπρο Ανδριόπουλο έχει αναλάβει προπονητής στον Αστέρα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.