Ανδρέου: «Υπάρχουν πολλά δεδομένα για να μπορέσει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο»

Metrosport Team10 Απριλίου 2023

Ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ''Στη Σέντρα'' ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια του ώστε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ.

''Δεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής. Για να μπούμε σε λεπτομέρειες πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα για να γίνει η αξιολόγηση ώστε να είμαστε σε θέση να τοποθετούμε επίσημα και να δούμε αν μπορεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Μέχρι τώρα είναι δημοσιεύματα, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. 

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας ενημέρωσε ανεπίσημα για μια επιστολή που έλαβε από την ΕΠΟ για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην χώρα μας. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά πληροφορίες και δεδομένα. Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση, οπότε δεν μπορούμε να τοποθετούμε ακόμα. Δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες μέρες. 

Υπάρχουν πολλά δεδομένα για να μπορεί να γίνει ένας αγώνας στην χώρα μας. Πριν τρία χρόνια είχαμε αίτημα για αγώνα βόλεϊ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αρνηθήκαμε να γίνει, οπότε να το έχουμε κι αυτό στα υπόψιν μας''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.