Ανδράλας: «Υπερτερεί ο ΠΑΟΚ σε μετάβαση και κλειστή άμυνα»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2024

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, την ανανέωση Λουτσέσκου και τις επιλογές του Ρουμάνου μίλησε ο Πάρης Ανδράλας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια κατάσταση που οι ομάδες μπορούν να διαχειριστούν, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Στο τακτικό κομμάτι είναι καλός, δεν θα αλλάξει προσέγγιση, θέλει να επιβάλλει το ρυθμό του. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα αλλά η εικόνα μας δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Υπερτερεί από τους άλλους ο ΠΑΟΚ γιατί μπορεί να σε χτυπήσει στη μετάβαση και μπορεί να διασπάσει την κλειστή άμυνα».

Τον Λουτσέσκου και τις επιλογές του: «Ο Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα και τους παίκτες πιο καλά από όλους. Αυτοί που παίζουν τον δικαιώνουν κάθε φορά. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στους παίκτες. Έχει πολλές επιλογές. Ο Ζίβκοβιτς έχει δώσει πολλά πράγματα και ο Ντεσπόντοφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Τάισον κάνει τη διαφορά. Είναι ευλογία για τον προπονητή να έχει τέτοιες επιλογές». 

Την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει την ταυτότητα του προπονητή. Δεν θα μαζευτεί και δεν θα περιμένει, θα προσπαθήσει να επιβληθεί αλλά το κλειδί του ΠΑΟΚ είναι η μετάβαση. Αν βρει χώρους θα δημιουργήσει πρόβλημα»

Αν ο ΠΑΟΚ χρειαστεί να επιλέξει διοργάνωση: «Θα κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι έμπειροι οι παίκτες και ο προπονητής και θα κοιτάξουν μεμονωμένα το κάθε παιχνίδι». 

Την ανανέωση του Λουτσέσκου: «Έχει κουμπώσει και έχει ταυτιστεί ο Λουτσέσκου. Δεν περιμένει κάτι η διοίκηση για να τον επιβραβεύσει. Είναι σωστή η κίνηση για τη δουλειά που έχει κάνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.