Ανδράλας: «Τεράστια απώλεια για τον ΠΑΟΚ αν δεν τα βρει με τον Μεϊτέ»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Ο προπονητής της Κορίνθου, Πάρης Ανδράλας, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, τόνισε ότι θα είναι τεράστια απώλεια για τον ΠΑΟΚ αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μεϊτέ, ώστε να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τη νέα σεζόν. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

  • Για τον φετινό ΠΑΟΚ και την εικόνα που έδειξε στα πρώτα δύο φιλικά στην Ολλανδία:

«Δεν με εκπλήσσει ότι ακούω για την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά παιχνίδια με ΑΕΚ Λάρνακας και Χιμπέρνιαν στην Ολλανδία. Το 90% του ρόστερ είναι το ίδιο με πέρυσι κι αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει καλύτερη συνοχή και θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στην αρχή των επίσημων αγώνων».

  • Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και τον Μεϊτέ:

«Ο Καμαρά θα δώσει λύση στα τρεξίματα και στην ένταση και το κέντρο του ΠΑΟΚ θα είναι πιο ποιοτικό με το δίδυμο Καμαρά-Μεϊτέ. Σε περίπτωση που δεν τα βρει ο ΠΑΟΚ με τον Μεϊτέ, θα είναι τεράστια απώλεια για τον ΠΑΟΚ και αυτόματα το κέντρο του Δικεφάλου θα γίνει πιο αργό με τους Καμαρά και Σβαμπ. 

Όσον αφορά τον Τσιφτσή, είναι ένας αξιόπιστος τερματοφύλακας που είχε σταθερά καλό πρόσωπο στον Αστέρα Τρίπολης και γι΄ αυτό αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Θυμιάνης είναι ικανός παίκτης και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και είναι θέμα προσωπικότητας για να ανταπεξέλθει στα θέλω του συλλόγου».  

  • Για την Κόρινθο:

«Η Κόρινθος έχει μία σταθερή διοίκηση, είναι μία ομάδα με δυναμική και κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια και στο παρά ένα πέρυσι δεν ανέβηκε. Στόχος μας είναι φέτος να ανεβάσουμε την ομάδα. Η Κόρινθος ενισχύεται με αυτό τον σκοπό και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

  • Για το Euro:

«Ελβετία, Αυστρία και Σλοβακία ήταν από τις μικρομεσαίες ομάδες που μου άρεσαν στη διοργάνωση. Από τις μεγάλες, θεωρώ ότι η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα και είναι το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει την κούπα. Παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και δεν αφήνει χώρο στον αντίπαλο. Το ματς με τη Γαλλία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως οι «τρικολόρ» μέχρι στιγμής δεν εντυπωσιάζουν και κερδίζουν μόνο από κάποιες ατομικές ενέργειες των παικτών τους. 

Για το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Αγγλία έχει τον πρώτο λόγο να περάσει στον τελικό παρόλο που δεν παίζει ποδόσφαιρο και από συγκυρίες βρέθηκε στην τετράδα. Η Ολλανδία είναι αργή και προβλέψιμη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.