Ανδράλας: «Μεϊτέ και Καμαρά θα κουμπώσουν - Η Σάλτσμπουργκ δεν ειναι ομάδα που σε δελεάζει»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Για τις προσθήκες του ΠΑΟΚ, την ενδεχόμενη μεταγραφή του Καμαρά, τον Κωνσταντέλια και τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πάρης Ανδράλας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο προπονητής είναι ο ίδιος και ένα κορμό παικτών. Είναι σταθερός και έχει κατακτήσει δίκαια πρωταθλητής. Κόντρα σε όλους και σε όλα πήρε με νταηλίκι τον τίτλο. Το καλοκαίρι θα χρειαστεί λίγες προσθήκες και θα είναι πολύ δυνατός. Το όνειρο του Champions League είναι δυνατό».

Για ενδεχόμενη μεταγραφή Καμαρά: «Η ομάδα έχει συνοχή και ρόλους και χρειάζεται μεταγραφές που θα την ανεβάσουμε επίπεδο. Αν μείνει ο Μεϊτέ, θέλει έναν ακόμη χαφ. Θέλει και ένα στόπερ και μένει να δούμε αν θα μείνει ο Κωνσταντέλιας αλλά και ένα σέντερ φορ που θα σκοράρει. Ο Μεϊτέ ήταν πολύ σημαντικός, εξαιρετικός παίκτης. Ο Καμαρά τρέχει πολύ, έχει ένταση στο παιχνίδι του, γνωρίζει το πρωτάθλημα και δεν θέλει χρόνο συμμετοχής. Είναι ένα δίδυμο που θα κουμπώσει και θα παίζει στο υψηλό επίπεδο που θέλει ο Λουτσέσκου».

Για Κωνσταντέλια: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να επωφεληθεί και είναι λογικό. Για τον Κωνσταντέλια θα είναι ένα σκαλοπάτι για να πάει κάπου καλύτερα. Η Σάλτσμπουργκ δεν είναι ομάδα που μπορεί να σε δελεάσει, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Σαν Έλληνας φίλαθλος, θέλουμε παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια γιατί ανεβάζουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Κωνσταντέλιας βγαίνει κάθε 30 χρόνια και θέλουμε να τον απολαμβάνουμε».

Για το αν είναι πλεονέκτημα το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει προκριματικά: «Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική και αυτοπεποίθηση λόγω της κατάκτησης. Έκανε μια τεράστια επιτυχία. Ο προπονητής έμαθε τα πάντα γρήγορα. Είναι νωρίς να πούμε ότι είναι το φαβορί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.