Ανδράλας: «Για να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ πρέπει να ταλαιπωρηθείς, του χρόνου θα είναι καλύτερος»

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Διαγόρα και παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Πάρης Ανδράλας, και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους προπονητές και τις ομάδες, τη μάχη του τίτλου αλλά και τη μάχη της παραμονής.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι κρίμα που στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι παράγοντες. Υπάρχει ρυθμός, θα ήταν καλό να μπορούμε να συζητάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Σε όλα τα πρωταθλήματα, κάποιος παίρνει τον τίτλο, κάποιος πέφτει κατηγορία. Στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι κοιτάνε να ρίξουν την ευθύνη, κανείς παράγοντας δεν έχει πάρει την ευθύνη για την ομάδα. Ολο φταίει η ΕΠΟ, οι διαιτητές, οι άλλοι παίκτες» τόνισε αρχικά.

Για τους προπονητές και τη μάχη του τίτλου: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που κρατάει τις ομάδες με πειθαρχία και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Ο Παναθηναϊκός είναι η συνέχεια του περσινού πρωταθλήματος, εγώ το είχα πει την αρχή πως ήταν το πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός γιατί είχε τον ίδιο προπονητή, έχει συνοχή ως ομάδα. το γήπεδο της ΑΕΚ συν τον προπονητή που έκανε οικογενειακό κλίμα, είναι ένας προπονητής που βγάζει πάθος, είναι aggressive. Και δεν το έκανε τυχαία η ΑΕΚ, ειδικά από τη στιγμή που ήταν να μπει στο νέο της γήπεδο. Ο Αλμέιδα έκανε την ΑΕΚ να μπαίνει μέσα για να κερδίσει και όχι να μην χάσει.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΟΚ που για να τον κερδίσεις πρέπει να ταλαιπωρηθείς. Ο Παναθηναϊκός παίζει στον Βόλο αλλά στον πρώτο γύρο του έκοψε βαθμούς. για μένα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Παναθηναϊκός για να πάρει τον τίτλο».

Για τις λύσεις του ΠΑΟΚ: «Το πρωτάθλημα έχει δυσκολέψει, κρίνεται στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έφτασε μακριά, με την πολιτική που έχει με νέους-έμπειρους παίκτες, με 2-3 λύσεις παραπάνω ίσως να πήγαινε για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Του χρόνου θα είναι καλύτερος, με τον ίδιο προπονητή και όλοι οι νέοι θα είναι βελτιωμένοι».

Για τη μάχη της παραμονής: «Εχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα πλέι άουτ, οι ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη. Ο Ιωνικός με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ θα κάνει μεγάλο βήμα παραμονής. Εγώ συνεργάστηκα με τον Γρηγορίου για 16 μήνες, είναι άδικο να μην έχει προπονήσει ομάδα τοπ-5, είναι ο καλύτερος προπονητής. Έσωσε τη Λαμία και τώρα θα σώσει και τον ιωνικό που ήταν πεσμένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.