Αναστόπουλος: «Παραμύθια περί απόδοσης τα ακούω βερεσέ, είναι κατευθυνόμενα»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας για τη πορεία της ομάδας του στη Super League 2 αλλά και τα διάφορα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για τη θέση του. Παράλληλα, σχολίασε την ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τη νίκη της Καλαμάτας κόντρα στην Παναχαϊκή: «Είναι φτωχό το 1-0, δικαιούμασταν ένα γκολ ακόμη. Αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αυτό που  μετράει είναι το αποτέλεσμα, αυτό εκπληρώνει τους στόχους. Εγώ πάντα κοιτάζω το αποτέλεσμα και το θέαμα το αφήνω σε δεύτερη μοίρα. Αν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο δεν θα έλεγα όχι. Όμως κρινόμαστε πάντα εκ του αποτελέσματος».

Για τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από τον πάγκο της Καλαμάτας: «Εγώ θα παραπέμψω τον οποιονδήποτε στον βαθμολογικό πίνακα, το γήπεδο είναι που μετράει. 

Αυτή η φουρνιά από τους παίκτες είναι πολύ καλή φουρνιά και πολύ καλά παιδιά. Όσο ανάγκη έχει ο Ταΰγετος από τα χιόνια άλλο τόσο έχω και εγώ. Εγώ δεν επηρεάζομαι, κοιτάζω τη δουλειά μου για να μπορέσουμε κάθε Κυριακή να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είτε λένε είτε δεν λένε, στο γήπεδο είναι ο καθρέπτης. Κάτι παραμύθια περί απόδοσης, τα ακούω βερεσέ. Το ξέρετε και εσείς, πως δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που στα 5 πρώτα παιχνίδια θα παίζει καλά. Αυτό το κομμάτι είναι κατευθυνόμενο και δεν θα ήθελα να επεκταθώ».

Για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό: «Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουνε ρόλο τα μπάτζετ, αυτό που μετράει είναι πως παρουσιάζεται τη Κυριακή στο παιχνίδι. Αν βάλουμε το μπάτζετ του Ολυμπιακού και έχει δύο ισοπαλίες, καταλαβαίνετε. Ο Ολυμπιακός έχει 30 ντέρμπι, κάθε αντίπαλος δίνει το παραπάνω. Κέρδιζε 2-0 και νόμιζε ότι καθάρισε το παιχνίδι. Από την άλλη τον Λεβαδειακό δεν θα του έλεγε τίποτα κανείς αν έχανε. Αλλά ο Λεβαδειακός μέχρι τώρα δεν είχε νίκη».

Τέλος, για την πρωτιά του Άρη στο πρωτάθλημα: «Σημασία δεν έχει πως ξεκινάς, αλλά πως τελειώνεις. Δείχνει μια δυναμική στις πρώτες 8 αγωνιστικές. 'Όταν ανοίγεις ένα μαγαζί κοιτά αν θα πας καλά τις πρώτες μέρες ή στο τέλος του μήνα. Δεν έχει σημασία πως ξεκινάς, μιλάω γενικά για τον αθλητισμό. Θέλει υπομονή και δουλειά, γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Πέρυσι και πρόπερσι κρίθηκε στα play off».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.