Αναστασιάδης: «Σε ένα ματς με τον Άρη είχα δεχθεί ένα φορτηγό μπουκάλια και δεν γύρισα, ο ΠΑΟΚ για ένα ρολό χαρτί στον Γκαρθία έχασε το πρωτάθλημα»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Εντυπωσίασε με τις ιστορίες του ο Άγγελος Αναστασίαδης στην Ημερίδα με θέμα «Ανηλικότητα: Σύγχρονες παρεμβάσεις στη νεανική παραβατικότητα και την κακοποίηση ανηλίκων». 

Ο έμπειρος τεχνικός διηγήθηκε ιστορίες από τους αγωνιστικούς χώρους και θυμήθηκε χαρακτηριστικά ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, όπου η πλάτη του είχε γίνει μούσκεμα καθώς οι φίλοι των «κιτρίνων» είχαν ρίξει ένα «φορτηγό» μπουκάλια με νερό πάνω του, όπως είπε, αλλά εκείνος δεν τόλμησε να γυρίσει να τους κοιτάξει γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρούνταν πρόκληση. 

Μάλιστα, σύγκρινε τη συμπεριφορά του αυτή με εκείνη του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όταν έπεσε πάνω του ένα ρολό χαρτί και το παιχνίδι διεκόπη, ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε και έχασε το πρωτάθλημα. 

Επιπλέον, γύρισε το χρόνο πίσω στα παιδικά του χρόνια τονίζοντας ότι τα δεδομένα, πλέον, έχουν αλλάξει στα σχολεία γιατί, όπως ανέφερε, στην εποχή του αν έλεγε στη μητέρα του ότι ο δάσκαλος τον χτύπησε, θα έτρωγε και ξύλο γιατί κάτι θα του είχε κάνει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.