Αναστασιάδης: «Ήμουν σίγουρος ότι θα πάρουμε το Πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στη Λαμία»

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Μαΐου 2024

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον θρίαμβο του Δικεφάλου, τόνισε ότι ήταν σίγουρος για τον φετινό τίτλο παρά την απώλεια που έκανε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Λαμία. 

«Έγινε μια φυσιολογική “κοιλιά”. Μετά το γκολ του Σβαμπ στη Λαμία πίστεψα ότι θα το πάρουμε. Ήμουν τόσο σίγουρος και το είπα στα παιδιά. Ξέρετε εγώ δε μιλάω πολύ. Αφήνω τους προπονητές να το κάνουν. Τους είπα όμως και πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι αν το πιστέψετε, όπως το πιστεύω και εγώ, θα το πάρετε το πρωτάθλημα. Μεγάλη ήταν και η βοήθεια του κόσμου. Όλοι ήταν εδώ. Είδατε τι έγινε. Η ώθηση αυτή ήταν πολύ σημαντική για τους παίκτες και τους προπονητές. 

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Ιβάν Σαββίδη. Το αξίζει. Είναι μακριά, αλλά τόσο κοντά που δε το φαντάζεστε! Μιλάω καθημερινά μαζί του. Είναι τόσο ευτυχισμένος για την κατάκτηση αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ σε τέτοιες στιγμές έχει στο DNA του τη δυνατότητα να ανταπεξέρχεται. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Μόνο καλές ημέρες από εδώ και στο εξής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.