Αναστασία Γιάμαλη: Η δυναμική πρεμιέρα της στο Mega και η «μπηχτή» στον Άδωνι (vid)

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αναστασία Γιάμαλη έκανε πρεμιέρα στο Mega και στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα», με τη δημοσιογράφο να συστήνεται στους τηλεθεατές με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Το ημερολόγιο δείχνει 28 Σεπτεμβρίου και η ώρα είναι 16.10 ακριβώς. Για τις επόμενες δύο ώρες και κάτι θα σας κρατήσουμε συντροφιά με ειδήσεις, συνεντεύξεις, απόψεις και πολλά πολλά άλλα. Έφτασε όμως η ώρα να συστηθούμε. Είμαι η Αναστασία Γιάμαλη και οι Εξελίξεις Τώρα, μόλις ξεκίνησαν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολλά να σας πούμε και να σας δείξουμε ακόμα περισσότερα. Μου είπαν όμως ότι επειδή είναι Σαββατοκύριακο να είμαι λιγότερο αυστηρή και κάπως πιο ευχάριστη. Φοβάμαι ότι αυτό είναι το πιο ευχάριστό μου. Δεν έχω παραπάνω. Πιστεύω κι εγώ όμως ότι έχουμε ανάγκη να ξεκινάμε με ανάσες, με πιο ευχάριστες ειδήσεις και όσο προχωράμε θα ξε-αγχώνομαι κι εγώ».

Η «μπηχτή» στον Άδωνι Γεωργιάδη

Από την πρεμιέρας της εκπομπής δεν έλειψαν, πάντως, και οι... μπηχτές με αποδέκτη τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός Υγείας ήταν μεταξύ των καλεσμένων αυτής της πρώτης εκπομπής και κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Η απάντηση, όμως, που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με ερώτηση για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν ορισμένες γυναίκες στην προσπάθειά τους να κάνουν έκτρωση δεν άφησε ικανοποιημένη την δημοσιογράφο, η οποία αρκέστηκε στο να πετάξει μια μικρή... σπόντα προς τον Υπουργό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.