Αναστασάκος: «Θα έχει ενδιαφέρον το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηλίας Αναστασάκος μιλώντας στην εκπομπή του Action 24, «Πάμε Γήπεδο» αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έκανε το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδας και τα βήματα που κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα θεωρώ πως κανείς δεν περίμενε τις εξαιρετικές εμφανίσεις την Εθνικής μας ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι για να πετύχει τον στόχο της. 

Από την άλλη, θέλω να πω πως πρέπει να δούμε τι γίνεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όσοι βρισκόμαστε στον χώρο του ποδοσφαίρου είτε εντός είτε εκτός γηπέδου πρέπει να δούμε τι γίνεται στα πιο μικρά πρωταθλήματα, γιατί νομίζω ότι εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά και είναι η βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Παρατηρούμε ότι χάνονται ομάδες από τις τοπικές ΕΠΣ. Υπάρχουν λιγότερες ομάδες. Αυτό έχει αντίκτυπο και αν δεν το καταλαβαίνουμε τώρα θα το καταλάβουμε στο μέλλον».

Για το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των παικτών που θα έρθουν από τις Εθνικες ομάδες. Σίγουρα παίζει ρόλο το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ μέσα στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος και θα θέλει να παραμείνει εκεί. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.