Αναστασάκος: «Ευχάριστη έκπληξη για μένα ο Τάισον, είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

Για την πτωτική πορεία του Ατρομήτου, τον Γιώργο Σπανό, τον Άλι Σαμάτα, αλλά και τον Τάισον, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ηλίας Αναστασάκος. 

Για την κακή φετινή πορεία του Ατρομήτου και τον Γιώργο Σπανό:  
''Είναι από τους καλούς παράγοντες ο κ. Σπανός. Δεν νομίζω ότι έχει παρατήσει την ομάδα, απλά θεωρώ παλιότερα δεν υπήρχαν πολλές ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Σας θυμίζω ΑΕΚ και Άρης είχαν περάσει κάποιες περιπέτειες. Φέτος, η ομάδα είναι σε ένα κακό φεγγάρι και ο κ. Σπανός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει έτσι τον Ατρόμητο γιατί έχει κάνει μεγάλο έργο στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Και ο Δήμος και ο κόσμος δεν αφήνουν την ομάδα μόνη τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο στο μπάσκετ. Στο παρελθόν έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις και ο κ. Σπανός γνωρίζει πώς να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ήταν''. 

Τη δοκιμασία στην Τούμπα: ''Ο κ. Κορακάκης γνωρίζει πολύ καλά τον Ατρόμητο και έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο κ. Σπανός νομίζω πως έχει μια λίστα προπονητών μπροστά του και χωρίς βιασύνη θα επιλέξει την καλύτερη για τον σύλλογο. Όταν ξεκινάς και έχεις τρία άσχημα αποτελέσματα ψάχνεις μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα για να επανέλθεις, αλλά αυτό δεν έγινε και μοιραία ήρθε το διαζύγιο με τον Κόουλμαν. Με την εικόνα του ο Ατρόμητος δεν έχει καμία τύχη στην Τούμπα γιατί ο ΠΑΟΚ έχει βρει τα πατήματά του και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Οι πιθανότητες για να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ και νομίζω ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι γρήγορος και το παιχνίδι κλείνει υπέρ του''.

Την αποχώρηση του Ολιβέιρα και τον ερχομό του Σαμάτα στον ΠΑΟΚ αλλά και τον παίκτη που ξεχωρίζει: ''Νομίζω ο Τανζανός έχει το εύκολο γκολ, έχει δημιουργικούς εξτρέμ οπότε θα του δοθούν ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει το εύκολο γκολ. Εγώ θα προτιμούσα ο Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί τον Τζίμα γιατί είναι Έλληνας. Θεωρώ πως θα έχει τις ευκαιρίες του ο νεαρός φορ του Δικεφάλου για να δείξει τι μπορεί να κάνει ώστε να παίζει βασικός. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ευχάριστη έκπληξη για μένα είναι ο Τάισον. Μπορεί να δώσει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ. Βγήκε αλλαγή σε ένα παιχνίδι και είχε νεύρα και αυτό απέδειξε ότι έχει μεγάλη όρεξη και διάθεση να αγωνίζεται. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι, είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους . Χαίρονται οι φίλαθλοι να τον βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.



Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.