Ανανιάδης-Ομόνοια Σταυρούπολης: «Με πολλή δουλειά πετύχαμε τον στόχο μας»

Χρήστος Λιάπης22 Ιουνίου 2024


Η διοίκηση της Ομόνοιας συμφώνησε με τον Γιάννη Ανανιάδη ο οποίος συνεχίζει στο προπονητικό πόστο της ομάδας και για τη νέα περίοδο. Συμφώνησε εξάλλου ήδη με τους παίκτες Τσούλε, Ηλία Γενετίδη, Πάνο Ζαμανόπουλο, Πετσάκου, Τσιρωνά.


Η Ομόνοια Σταυρούπολης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Ανανιάδης για τη χρονιά που πέρασε και την άνοδο της ομάδας του στην Α’ κατηγορία είπε: «Βρήκα στην ομάδα δέκα, δώδεκα παίκτες και πήραμε άλλους 14 -15 παίκτες. Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας ως ομάδα για αυτό μείναμε λίγο πίσω από την κορυφή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε με κάτω τη μπάλα και με πολλή δουλειά να πετύχουμε τον στόχο μας, ακολουθώντας το πλάνο μας και στο τέλος ανταμειφθήκαμε.

 Ολοι οι παίκτες ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους και στο κομμάτι της υπομονής και της πειθαρχίας. Ηταν συνεπείς στις προπονήσεις και όλο αυτό μας βγήκε σε καλό. Μετά Χριστούγεννα η ομάδα άρχισε να ρολάρει και δεν βρήκε πουθενά αντίσταση από κανένα».

Δύο λόγια για τον όμιλο; «Εγινε ένα ωραίο πρωτάθλημα με πολλές δυνατές ομάδες. Ο όμιλος ήταν σκληρός. Βρήκαμε κάποιες δυσκολίες στον πρώτο γύρο. Δεν ήμασταν ομάδα που πηγαίνει το παιχνίδι στη δύναμη. Στο δεύτερο γύρο παίξαμε πιο γρήγορα με τη μπάλα και δεν προλάβαιναν οι αντίπαλοι να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη».

Η επόμενη μέρα; «Με τους περισσότερους παίκτες θέλουμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία ενώ θα γίνουν και οχτώ μεταγραφές ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και στη νέα κατηγορία»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.