Ανανεώσεις συνεργασίας στον Εθνικό Αστέρα Νεάπολης Συκεών

Χρήστος Λιάπης09 Αυγούστου 2024

Ο Εθνικός Αστέρας οργανώνεται ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με τους τρεις αρχηγούς Στέφανο Παρασκευόπουλο, Αλέξανδρο Κιάκο και Ραφαήλ Παυλίδη.

Θα είναι στην ομάδα και τη νέα περίοδο και θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους παίκτες όπως οι: Γιώργος Καραγιάννης, Σοφοκλής Τσουκαλίδης, Πόλυς Πολυζωνίδης, Θοδωρής Γιαννόπουλος, Στέλιος και Γιάννης Τριανταφυλλίδης, Παναγιώτης Ρίζος. Τέλος, τα εργαλεία της ομάδας Αλέξανδρος Μπουζνάκης, Θανάσης Χατζηπρόιος και Χρήστος Γιαννόπουλος θα παραμείνουν και αυτοί στην ομάδα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Εθνικός Αστέρας Νεάπολης Συκεών θα δώσει φιλικούς αγώνες sτις 4/9 με Αστραπή Νεάπολης, στις 8/9 με Κισσό Χορτιάτη, στις 11/9 με Μέγα Αλέξανδρο, στις 15/9 με Μελιτέα και στις 18/9 με ΑΜΣ Πανοράματος.

Ο Εθνικός Αστέρας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ έχει προχωρήσει σε έξι μεταγραφές ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του. Νέα αποκτήματα είναι: Καραβελιάς Αριστοτέλης 24 ετών πλάγιος επιθετικός που έχει παίξει σε Ακαδημίες ΠΑΟΚ και Ηρακλή, Παρασκευόπουλος Πέτρος 26 ετών αμυντικός μέσος που έπαιξε σε Ακαδημίες Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕ Κρήνης Α' κατηγορία, Άραχος Α1 Ημαθίας, Ηλίας Σταυριανίδης 26 ετών πλάγιος μέσος, Χρήστος Μαρινόπουλος 26 ετών κεντρικός μέσος, Γκανάτσιος Πέτρος 26 ετών πλάγιος αμυντικός που έπαιξε σε Κ12 ΑΕΛ, Ηρακλή Πλατανουλίων Λάρισας, Κεραυνό Δένδρων Λάρισας.

Ακόμη πήρε τον Χρήστο Ιωαννίδη 23 ετών τερματοφύλακα, που έπαιξε σε ακαδημίες του ΑΡΗ, Εθνικός Πυλαίας, ΑΕ Πυλαίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.