Τα νέα δεδομένα για το «Μαρόκο»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

Από το 2006 παραμένει ίδιος ο πλαστικός τάπητας στο αθλητικό πάρκο Ευόσμου λόγω  συνδιοκτησίας στον χώρο. Ο δήμος  Κορδελιού Ευόσμου έχει ζητήσει την παραχώρηση του γηπέδου για πενήντα χρόνια από την ΕΤΑΔ. 

Όπως τόνισε και η αντιδήμαρχος Ευόσμου Κορδελιού Μαρία Γαβαλά η απάντηση της ΕΤΑΔ Αθηνών τον Σεπτέμβριο στο αίτημα του δήμου για την παραχώρηση του αθλητικού πάρκου στον δήμο ήταν αυτό ότι μπορεί να γίνει μόνο επί μισθώσει. 

Αμεσα η ΕΤΑΔ Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε επισημαίνοντας ότι θα πρέπει η παραχώρηση να γίνει δωρεάν καθώς ο χώρος έχει χαρακτηριστεί σε πράσινο και αθλοπαιδιές. 

«Εξέλιξη στο θέμα από τότε δεν υπάρξει και ούτε εκ νέου απάντηση» ανέφερε η Μαρία Γαβαλά.

  Εγκρίθηκε η αίτηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και πλέον θα πάρει 600 χιλιάδες ευρώ για αλλαγή τάπητα, περίφραξη και φωτισμό στα προπονητήρια επί της 25ης Μαρτίου και Νυμφαίου. Πρόκειται για προπονητήρια που έχουν άδεια ενώ ολική ανακαίνιση θα υπάρξει και στο κλειστό επί της 25η Μαρτίου στο Κορδελιό. Πλέον θα κατατεθούν μελέτες με την προοπτική τα έργα να γίνουν το 2021. Το γήπεδο Ελπίδας όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος δεν έχει μπει στο υποθηκοφυλάκειο και κτηματολόγιο αλλά αν προκύψει κάποιο πρόγραμμα θα ενταχθεί και αυτό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.