Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας ο Αϊτόρ

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Στην ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Αϊτόρ.

Ο Ισπανός εξτρέμ αποτελεί και τυπικά πια παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με την κυπριακή ομάδα -τεχνικός διευθυντής της οποίας είναι ο Τσάβι Ρόκα- να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Iσπανού ακραίου επιθετικoύ Aitor Cantalapiedra για τον επόμενο 1 χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

O Aitor Cantalapiedra από το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τα χρώματα του οποίου πανηγύρισε την κατάκτηση 2 Κυπέλλων (2021/22, 2023/24) και συνολικά πραγματοποίησε 95 συμμετοχές, σκόραρε 24 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του, αρχικά από τα τμήματα υποδομής της FC Barcelona (24 συμμετοχές, 4 γκολ), στην συνέχεια της Espanyol και εκ νέου στην FC Barcelona, όπου και αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια με την 1η ομάδα. Ακολούθησαν η Villareal B (47 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 συμμετοχή με την 1η ομάδα), Sevilla Atletico (21 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και για δύο σεζόν η Twente Enschede στην Ολλανδία (61 συμμετοχές, 24 γκολ, 18 ασίστ).

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.