Ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου για τη διαιτησία

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2023

H Δόξα Ασσήρου με ανακοίνωση της αναφέρεται στη διαιτησία στο παιχνίδι της με την ΑΕ Ευόσμου.
Συγκεκριμένα επισημαίνει:
Δε χρειάζεται να προχωρήσουμε σαν Π.Α.Ο ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ σε μία ακόμη μακροσκελή ανακοίνωση, διότι δε θα αλλάξει κάτι στην παρούσα φάση καθώς το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου την περασμένη Κυριακή έχει ολοκληρωθεί και ανήκει ήδη στο παρελθόν.
 Μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα Δόξα Ασσήρου - ΑΕ Ευόσμου μιλάει από μόνο του. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ελπίζουμε αυτά τα λάθη που έγιναν κατά τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Ασσήρου, που όποιο αντίκρισμα και να είχαν να διορθωθούν και να μην επαναληφθούν.
Είναι κρίμα οι κόποι των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού μας τιμ να πηγαίνουν στράφι, διότι πρωταγωνιστές είναι μόνο αυτοί και τα αποτελέσματα θα πρέπει να κρίνονται μόνο από αυτούς.
Όσο για το διαιτητικό τρίο ελπίζουμε πως αυτή η "κακή" ημέρα που είχαν στο χθεσινό παιχνίδι, να είναι η αφορμή για τη βελτίωσή τους και όχι για τη διαγραφή τους από τους πίνακες της ΚΕΔ.
Εμείς σαν διοικητικό συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο όπως ακριβώς το μάθαμε και με το ήθος που διαθέτουμε, όμως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που θα ανεχτούμε τέτοια "ανθρώπινα λάθη", καθώς την επόμενη φορά θα υπάρχουν συνέπειες, γιατί κάθε δράση φέρνει και αντίδραση!
Με τιμή το Δ.Σ Π.Α.Ο ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.