Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας για αστυνόμευση στα γήπεδα και έναρξη πρωταθλήματος

Metrosport Team20 Αυγούστου 2023

Μια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 στη σκιά μιας τραγωδίας λόγω της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας

Το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη ξεκινάει στη σκιά μιας ακόμα τραγωδίας. Μιχάλη ήσουν ένας οπαδός στην πρώτη γραμμή, καλό ταξίδι και κουράγιο στην οικογένεια σου. Απο εκεί και πέρα μια από τα ίδια. Εκατοντάδες άρθρα από πληρωμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι όταν βολεύει καταδικάζουν τους πάντες και όταν δεν βολεύει μιλάνε για υπέροχο λαό. Δακρύβρεχτα πανό και ανακοινώσεις από οπαδούς οι οποίοι παίζουν με τις πιθανότητες σε κάθε σκηνικό που παραλίγο δεν πεθαίνει άνθρωπος. Και φυσικά η εκάστοτε κυβέρνηση δεν φταίει πότε και για τίποτα.

Και φτάνουμε σήμερα και για την υπόλοιπη χρονιά να πρέπει να ανεχόμαστε διμοιρίες έξω από τα γήπεδα. Οι οργανωμένες μετακινήσεις ανήκουν στο παρελθόν και όμως η βία κορυφώνεται σε ακραία επίπεδα. Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί νέα παιδιά έχουν ως καθημερινότητα να βγαίνουν οπλισμένα από το σπίτι τους; Γιατί ρισκάρουν μια ζωή στη φυλακή από κάτι καλύτερο; Γιατί βλέπουν τον αντίπαλο οπαδό ως εξωγήινο και όχι ως κάποιον που πρέπει να βρίσκεται στο απέναντι πέταλο; Γιατί ζουν και αναπνέουν για το μίσος με τον αντίπαλο και όχι για την αγάπη για την ομάδα; Τα νέα μέτρα το μόνο που θα προσφέρουν είναι ακόμα μεγαλύτερη περιθωριοποίηση του οπαδού , ακόμα πιο συμμοριτικες καταστάσεις και δυστυχώς ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο Μιχάλης δεν θα είναι ο τελευταίος.

Οι σύνδεσμοι και τα πέταλα είναι τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας όσο και αν δεν σας αρέσει και ανήκουν στον αγνό οπαδό και φίλαθλο, οι οποίοι απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Είναι μονόδρομος να επικρατήσει αυτός ο οπαδισμός.

Υ.Γ.1 Καλή αρχή ΠΑΟΚΑΡΑ.

Υ.Γ.2 Χρήστο είσαι εδώ..

Υ.Γ.4 Όποιος θέλει μπάτσους να τους πάρει σπίτι του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.