Ανακοίνωση Μίνωα Μάτσα: Τι ισχύει με την επιμέλεια των παιδιών του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Ο Μίνως Μάτσας, με αφορμή τη δικαστική απόφαση, εξέδωσε την πρώτη του ανακοίνωση, μετά τον χωρισμό του με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η ανακοίνωση του Μίνωα Μάτσα: «Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μίνως Μάτσας αναφέρεται: «Εκδόθηκε σήμερα, στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δύο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα. 

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους. Τα ασφαλιστικά μέτρα και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα».


Η απόφαση του δικαστηρίου

Στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, προκειμένου να βρεθεί λύση σε δύο θέματα που διαφωνούσαν. Την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους και το σπίτι όπου μέχρι πρότινος κατοικούσαν μαζί.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Μίνως Μάτσας πρέπει να μετοικήσει, ενώ σε ό,τι αφορά τα παιδιά, η προσωρινή επιμέλεια θα δοθεί στην Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά ο Μίνως Μάτσας να έχει τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας μαζί τους και οι δύο γονείς να αποφασίζουν από κοινού για θέματα ανατροφής. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.