Ανακοίνωσε τον Γιουσούφ Γιαζίτσι ο Ολυμπιακός

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Σε μια ακόμη προσθήκη δυο μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε ο Ολυμπιακός προσθέτοντας στο δυναμικό του τον Γιουσούφ Γιαζίτσι

Ο 27χρονος Τούρκος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», ήρθε στην Ελλάδα και αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών. 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτζι. Ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τραμπζονσπόρ. Αφού αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της, πραγματοποίησε 120 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, σημείωσε 27 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ. Τον Αύγουστο του 2019 πήρε μεταγραφή στη Λιλ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 42 συμμετοχές, πέτυχε 12 γκολ και έδωσε δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τη γαλλική ομάδα έκανε 135 συμμετοχές, με απολογισμό 29 γκολ και 15 ασίστ. Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 παραχωρήθηκε δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12 ματς, οκτώ γκολ, δύο ασίστ)», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.