Ανακοίνωσε sold out η Άιντραχτ

Γιώργος Ζαΐρης03 Οκτωβρίου 2023

Με ανακοίνωση της η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε γνωστό πως τα 1.450 εισιτήρια που εξασφάλισε για τον αγώνα της Τούμπας έχουν εξαντληθεί! 

Μάλιστα, ζητάει από τον κόσμο να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη εφόσον δεν έχει πάρει εισιτήρια και γι΄ αυτό το λόγο και στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει οπαδούς της που θα αναζητούν εισιτήριο! 

Επίσης, ενημερώνει πως οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα αλλά αυτή στη θύρα 8 θα ανοίξει με την άφιξη των πρώτων λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους Γερμανούς εκδρομείς. 

Επιπλέον, τονίζει πως οι ελληνικές αρχές θα κάνουν διπλό έλεγχο. Ο πρώτος σε σημείο συνάντησης που θα καθοριστεί και ο δεύτερος έξω από το γήπεδο. 

Το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αυτόματα αν δεν υπάρχει ταυτοποίηση δηλαδή το εισιτήριο δεν είναι στο όνομα του κατόχου που θα προσκομίσει το ταξιδιωτικό έγγραφο δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. 

Τέλος, ενημερώνουν πως δεν θα μπορούν να μεταφέρουν τα σακίδια τους μέσα στην κερκίδα και πως απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.