Ανακοίνωσε Αγγελίδη η Βέρντερ

Metrosport Team29 Ιουνίου 2023

Όπως σας είχε ενημερώσει το metrosport.gr, η Βέρντερ Βρέμης εξέταζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Σπύρου Αγγελίδη και εν τέλει, προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. 

Οι Γερμανοί με επίσημη ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν την απόκτηση του παίκτη και μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που κατάφεραν να τον πείσουν να μεταβεί εκεί καθώς θεωρούν ότι είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. «Ο Σπύρος ήρθε σε εμάς για δοκιμαστικά την άνοιξη και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον πείσαμε για την προοπτική μας στα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω εξέλιξή του. Αρχικά, θα παίξει για την U19, αλλά θα τον χρησιμοποιήσουμε και στην U23», ανέφερε ο Μπιόρν Σίρενμπεκ που είναι επικεφαλής των ακαδημιών της Βέρντερ. 

Ο Αγγελίδης δοκιμάστηκε την άνοιξη, άφησε καλές εντυπώσεις και ανάγκασε τη διοίκηση να προχωρήσει στην αγορά του. Ο παίκτης είναι γέννημα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και ένας πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακα. Είναι σοβαρός, εργατικός, ποιοτικός, με πολλαπλές ικανότητες και ακόμα πιο πολλές προοπτικές. Είναι διεθνής και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Κ17 του Δικεφάλου. 

Λίγε μετά ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του ο ΠΑΟΚ αναφέροντας: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Σπύρου Αγγελίδη στη Βέρντερ Βρέμης, με την ομάδα μας να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.