Ανακατατάξεις στον Εθνικό Μαλγάρων

Χρήστος Λιάπης14 Ιουνίου 2024

Ο Εθνικός Μαλγάρων μετά από μια τριετία στην οποία την είχε αναλάβει ο Γιάννης Μεταξάς αλλάζει χέρια μετά από την παραίτηση του.

Ο Γιώργος Δήμας εκ μέρους όλης της διοίκησης ανέφερε: «Η διοίκηση που δημιουργήθηκε με πρόεδρο τον Γιάννη Μεταξά την χρονιά που μας πέρασε, είχε διαφορετική προσέγγιση σε αρκετές καταστάσεις που προέκυψαν και έπειτα από διαφορετικές συγκλίσεις απόψεων στον τρόπο διοίκησης έφεραν σαν αποτέλεσμα τη δήλωση παραίτησης του τέως προέδρου πλέον.
Η υπόλοιπη διοίκηση μένει ως έχει με κάποιες προσθήκες βάση καταστατικού και θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της. Ευχαριστούμε για όλα τον τέως πρόεδρο Μεταξά για ότι έχει προσφέρει στον Εθνικό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κατάφερε με το πάθος του και την τρέλα του να ανεβάσει το επίπεδο και να έχει αφήσει το στίγμα μέχρι σήμερα. Η ιστορία θα δείξει τις αποφάσεις και τα πειραγμένα του εκάστοτε διοικούντα που έχει προσφέρει στην οικογένεια του Εθνικού!

Η προσπάθεια όλης της διοίκησης έφεραν τα σημερινά αποτελέσματα και τα Μάλγαρα να δηλώνουν διαχρονικά μια δύναμη της ΕΠΣΜ και αυτό θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε!

Ηδη γίνονται κινήσεις για τη νέα χρονιά με προοπτικές ανανέωσης και με επίκεντρο τους γηγενής ποδοσφαιριστές!

Έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά πέρσι και προσδοκούμε σε μια ακόμη φέτος με την καθοδήγηση του κόουτς Μίκρα που και φέτος θα ηγηθεί της προσπάθειας.

Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης συνεχίζουν ως ΕΝΑ με μοναδικό στόχο την καλύτερη μέρα του Εθνικού με έμφαση στις ακαδημίες και στην καλύτερη καθημερινότητα της αντρικής ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.