Ανακατατάξεις στο ρόστερ της Μπόρατς: Εδωσε Τσέλιτς, πήρε Σκόρουπ

Κώστας Πετρωτός20 Ιουλίου 2024

Η Μπόρατς προετοιμάζεται για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο προπονητής της, Μλάντεν Ζίζοβιτς, είναι αναγκασμένος να πορευτεί με αλλαγές στο ρόστερ. Η μία μοιάζει περίεργη, καθώς ο Κροάτης αμυντικός Μαρκ Τσέλιτς πήγε ως ελεύθερος από τη βουλγαρική Μπερόε Στάρα Ζαγόρα στην ομάδα της Μπάνια Λούκα την πρώτη Ιουλίου, ήταν κομβικός στα ματς με την Εγκνάτια και προχθές το βράδυ ο βοσνιακός σύλλογος ενημέρωσε ότι αποχώρησε (πηγαίνει στη Χάποελ Τελ Αβίβ). 

Χθες αποχώρησε και ο Μαλτέζος Σον Ντίμεκ, που δεν είχε προλάβει να παίξει και στη Βοσνία λένε ότι κόπηκε γιατί ήταν σε άθλια φυσική κατάσταση. Ωστόσο, η Μπόρατς δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε και στην απόκτηση ενός Κροάτη μέσου, του Ντίνο Σκόρουπ, που, μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Κροατία θα τον δηλώσει και στη λίστα για τα ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Ο 25χρονος χαφ (υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες) προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Γκαμπέλα στο βοσνιακό πρωτάθλημα, καταγράφοντας 31 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ολιβερ Γιάντριτς, τόνισε ότι ο Σκόρουπ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα και θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή της Μπόρατς.

* Ο Σκόρουπ με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.