Αναγνωστόπουλος για την Κηφισιά: «Στο τέλος δεν μπορούσε να μας αμφισβητήσει κανείς»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Ο γκολκίπερ της Κηφισιάς, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για την άνοδο της ομάδας του στη Super League 1, όσο και για το μέλλον του.

Αρχικά αναφέρθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο Ονάνα έχει ψυχικά αποθέματα να παίξει ακόμη πολλούς τελικούς. Το να βλέπεις ένα παιδί να εμψυχώνει τους μεγαλύτερους μετά τον τελικό λέει πολλά.»

Για την άνοδο της Κηφισιάς υπογράμμισε: «Από την 1η αγωνιστική ήμασταν πρώτοι. Από εκεί και πέρα, όλες οι ομάδες κάνουν μία κοιλιά και εμείς μετά την διακοπή, που μας είπαν ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξαναρχίσουμε, εκεί δυστυχώς είναι σαν να σου λένε «πάμε να κάνουμε προετοιμασία». Εμείς τότε είχαμε 11 νίκες και μία ισοπαλία. Όσο και να θέλεις να κρατηθείς, μετά σίγουρα κάνεις κοιλιά. Ευτυχώς στο τέλος διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση, ήμασταν καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς.

Όσοι υπογράψαμε για φέτος ξέραμε ότι στόχος είναι η άνοδος. Μας είχαν 4ο φαβορί στον όμιλό μας, αλλά μέσα από την δουλειά εμείς μεταξύ μας ξέραμε τι πάμε να κάνουμε. Με την εικόνα μας είχαμε δείξει ότι θα πρωταγωνιστήσουμε. Κατέληξε λέγοντας: «Το μέλλον μου λέει Κηφισιά. Μου είχαν μιλήσει από τον περασμένο Αύγουστο, ότι με θέλουν. Τώρα ακόμη περισσότερο γιατί έκανα ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας και του χρόνου.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.